Åsa Kratz

Intervju med Åsa Kratz

Landstinget Sörmland
Organisationsutveckling 

Ovärderligt stöd oavsett situation.

 Åsa Kratz har anlitat ZP i olika roller och sammanhang.

 – I många år har jag haft förmånen att engagera ZP, och har alltid kommit vidare oavsett organisation och situation. Exempelvis i sammanslagning av arbetsplatser och omorganisering.

– ZP:s stöd är ovärderligt för att utveckla vår organisation och varje inblandad individ. Det är lika viktigt med stödet oavsett i vilken fas vi befunnit oss genom åren.

När vi påbörjade vårt samarbete behövde vi hjälp i samband med en större organisationsförändring. Vi skulle lyfta frågor som för vissa kändes obekväma och svåra att greppa och behövde få alla delaktiga i den pågående processen, samt hjälp och stöd i att våga vända på alla stenar.

– Tack vare hjälp och stöd från ZP känner jag att vår organisation har utvecklats stadigt framåt, både på individ och gruppnivå.  

– Genom att anlita ZP får man ett mycket professionellt stöd som jag inte hittat hos någon annan med liknande konsulttjänster.

Hur kan vi hjälpa dig?

Translate »

Anmälan

Kurs: FLU 
Omfattning: 9 kursdagar på internat + en dag på Zoom
Obs: Anmälan är bindande 30 dagar innan kursstart

När du skickat din anmälan får du en anmälningsbekräftelse till din email. Mailet kan hamna i skräpposten. Kontakta oss om du inte hittar den.