VAD SÄGER VÅRA KUNDER & PROGRAMDELTAGARE

Recensioner av vår utbildning i förändringsledning

”Jag blev bättre på att förstå vad en grupp verkligen behöver, inte bara de behov som individerna i gruppen uttalar, och hur jag som chef kan stötta processen att synliggöra det och sätta gruppen i rörelse mot sin egen utveckling. Utbildningen rekommenderar jag till den som är nyfiken på hur man som ledare kan bidra till att bygga tillit mellan personer i grupp, hur detta påverkar gruppens utveckling, arbetsmiljön och gruppens prestationer.”
– Anna Stålsby, Enhetschef

”Jag använder mig nästan dagligen av de erfarenheter och kunskaper jag tog med mig från förändringsledarutbildningen trots att det är flera år sedan jag gick den. Du som ledare kommer alltid ha användning av de erfarenheter, kunskaper och verktyg som du får med dig från kursen. Även du som har lång ledarerfarenhet kan stärkas och utvecklas genom denna utbildning.”
– Johanna Nordenskjöld, Implementeringsstrateg

”Det är ett helt annat upplägg på utbildningen än på andra kurser jag gått på. Denna är ”på riktigt” och inga floskler.”
– Alexandra Edvall, Hjärtlungfonden

”Ju mer du ger av dig själv desto mer får du ut av utbildningen. Så ta tillvara på möjligheten. Den kan berika dig något ofattbart.”
– Johan Andersson, ST1 Sverige

”Förändringsledarutbildningen är som ett träningsläger i att stötta grupper i att utveckla sitt arbetssätt att bli mer effektivt”Läs mer.
– Maria Zellén, HR Manager på ST1

”Inte ens dina närmaste vänner kan få dig att se det det upptäcker på denna kursen. VÅGA!”
– Sandra Rundqvist, ST1 Sverige

”Har fått verktyg och klarhet i hur organisationer bör fungera och vad vi behöver göra för att röra oss framåt”
– Deltagare, PFL

”Två professionella ledare som får dig att upptäcka en ny värld framför dina ögon.”’
– Deltagare, PFL

”Rekommenderar den varmt. Önskar jag gått den långt tidigare.”
– Deltagare, PFL

Recensioner handledning

Den handledning jag får hjälper mig att utmana mig själv och utveckla mig i en snabbare takt, än om jag skulle gjort resan helt själv. När jag började kunde jag inte riktigt känna efter vad jag ville innerst inne. Jag var fokuserad på andras behov och på att tillfredsställa dem, utan att faktiskt känna om det var rätt för mig. I dag tar jag för mig på ett helt annat sätt, vågar ställa krav och uttrycker mina mål och viljor. I stället för att tro att någon annan ska se vad jag vill och uppfylla mina mål och drömmar, så talar jag själv om dem och säkerställer att min väg leder mig dit. Att få en egen coach som finns där bara för dig och dina behov är en egoboost. Och det förflyttar dig i en takt som är svår att åstadkomma själv. Våga släppa loss så kommer allt till dig. Läs mer här.
– Malin Viktorsson, Enhetschef

 Jag återskapade en plattform och roll där jag kommer till min rätt, och gör nytta. Min inställning till mig själv har förändrats, vilket också förändrar omgivningens relationer till mig. Jag inser nu att allt inte står och faller med mig, och jag har blivit mer uppmärksam och tydlig i vad jag kan, och vill bidra med gentemot kollegor och chefer. Läs mer här.
– Berit Israelsson

Ovärderligt stöd oavsett situation. I många år har jag haft förmånen att engagera ZP, och har alltid kommit vidare oavsett organisation och situation. Exempelvis i sammanslagning av arbetsplatser och omorganisering. ZP:s stöd är ovärderligt för att utveckla vår organisation och varje inblandad individ. Det är lika viktigt med stödet oavsett i vilken fas vi befunnit oss genom åren… Läs mer här

– Åsa Kratz, Landstinget sörmland

Läs mer om

Är du intresserad av våra utbildningar?

Vi erbjuder utbildningar inom förändringsledning

Läs mer om individuell handledning

Vill du ha stöd i de processer du befinner dig i just nu? Läs mer om handledning,

Förändringsledning och faciliterande ledarskap

Står verksamheten inför utmaningar och förändringar?

Hur kan vi hjälpa dig?

Translate »

Anmälan

Kurs: FLU 
Omfattning: 9 kursdagar på internat + en dag på Zoom
Obs: Anmälan är bindande 30 dagar innan kursstart

När du skickat din anmälan får du en anmälningsbekräftelse till din email. Mailet kan hamna i skräpposten. Kontakta oss om du inte hittar den.