Vi erbjuder avancerade utbildningar i förändringsledning och faciliterande ledarskap som involverar och tar tag

Mer än en utbildning - ett minne för livet

Utbildningar i förändringsledning och faciliterande ledarskap

Letar du efter utbildningar i förändringsledning som du får användning av i praktiken? Då har du kommit rätt. Vi erbjuder en ettårig utbildning i praktiskt förändringsledning på Gestaltgrund, PFL. Utbildningen är för dig som är redo att ta nästa steg i ditt ledarskap. Under ett år får du prova och utmana dig själv samt uppleva och erfara hur du och gruppen utvecklas. För dig som vill ta ett steg i taget erbjuder vi PFL i två delar (FLU 1 och FLU 2).  Se vårt utbud nedan. 

PFL - Praktisk förändringsledning - avancerad nivå i faciliterande ledarskap på Gestaltgrund

Ett års utvecklande process i att hålla förändring levande i din praktiska vardag. Programmet genomförs i samverkan med Gestaltakademin.
Under PFL året får du kickar, verktyg och insikter om förändringsledning och närvarande faciliterande ledarskap genom att testa, träna och utmana dig själv i en grupp om 16 deltagare. Du får tid att gå på djupet med din egen självinsikt, dina styrkor och fallgropar i en trygg miljö.  
Läs mer om PFL. 

FLU 1 - Personligt ledarskap & förändringsmetodik

FLU 1 ger en grundläggande förståelse för vad som sker i människor och organisationer som verkar i förändring. Under tre kurstillfällen på internat får du träna på metoder för att stödja utveckling i den praktiska vardagen. FLU 1 har ett praktiskt och vardagsnära upplägg där vi lär och skapar erfarenheter genom att göra. Läs mer om FLU 1.

FLU 2 - Påbyggnad med faciliterande ledarskap och praktisk tillämpning

Du har genomgått FLU 1 och vill fördjupa dig och få mer praktisk träning i skarpt läge. Under FLU 2 går vi på djupet och ökar den processkonsultativa förmågan genom att träna och reflektera i en rad olika situationer, både under kurstid och i uppdrag inom en organisation. När du genomför FLU 1 och FLU 2 erhåller du diplom samt kursbevis i förändringsledning. Läs mer om FLU 2. 

Vad säger tidigare deltagare?

Translate »

Anmälan

Kurs: Praktisk förändringsledning (PFL) Vt 2022
Omfattning: 1 år (22 dagar på kursgård)
Sista anmälningsdag: 1 november
Start: 18 januari via Zoom samt 14-16 feb. på Internat. Se kursdatum.

Anmäl dig tidigt för att säkra plats. Vid fullbokat gäller väntelista, först in. 

2022.12.01: Ansökan är bindande, avhopp därefter debiteras med 50 % av kursavgiften.
2022.12.15: Avhopp senare debiteras med 100 % av kursavgiften.

När du skickat din anmälan får du en anmälningsbekräftelse till din email. Mailet kan hamna i skräpposten. Kontakta oss om du inte hittar den.

Anmälan

Kurs: FLU 1 
Omfattning: 9 kursdagar på internat + en dag på Zoom
Start: Januari 2022
Obs: Anmälan är bindande efter – 1 dec 2021

När du skickat din anmälan får du en anmälningsbekräftelse till din email. Mailet kan hamna i skräpposten. Kontakta oss om du inte hittar den.

Anmälan

Kurs: FLU 2 
Omfattning: 14 kursdagar på internat
Sista anmälningsdag
Start: Hösten 2021

Man bör vara minst 2 personer från samma organisation i denna utbildning, det är en stor fördel. Minst 12 deltagare i gruppen, max 16.

När du skickat din anmälan får du en anmälningsbekräftelse till din email. Mailet kan hamna i skräpposten. Kontakta oss om du inte hittar den.