Vi erbjuder avancerade utbildningar i förändringsledning. Mer än en utbildning - ett minne för livet

Utbildningar i förändringsledning

Letar du efter utbildningar i förändringsledning som du får användning av i praktiken? Då har du kommit rätt. Vi erbjuder en ettårig utbildning i praktiskt förändringsledning på Gestaltgrund, PFL. Utbildningen är för dig som är redo att ta nästa steg i ditt ledarskap. Under ett år får du prova och utmana dig själv samt uppleva och erfara hur du och gruppen utvecklas. För dig som vill ta ett steg i taget erbjuder vi PFL i två delar (FLU 1 och FLU 2).  Se vårt utbud nedan. 

PFL - Praktisk förändringsledning på Gestaltgrund

Ett års utvecklande process i att hålla förändring levande i din praktiska vardag. Under PFL får du kickar, verktyg och insikter om förändringsledning och närvarande faciliterande ledarskap genom att testa, träna och utmana dig själv i en grupp om 16 deltagare. Du får tid att gå på djupet med din egen självinsikt, dina styrkor och fallgropar i en trygg miljö. PFL är vårt populäraste upplägg. Läs mer om PFL. 

FLU 1 - Personligt ledarskap & förändringsmetodik

FLU 1 ger en grundläggande förståelse för vad som sker i människor och organisationer som verkar i förändring. Under tre kurstillfällen på internat får du träna på metoder för att stödja utveckling i den praktiska vardagen. FLU 1 har ett praktiskt och vardagsnära upplägg där vi lär och skapar erfarenheter genom att göra. Läs mer om FLU 1.

FLU 2 - Faciliterande ledarskap med praktisk tillämpning

Du har genomgått FLU 1 och vill fördjupa dig och få mer praktisk träning i skarpt läge. Under FLU 2 går vi på djupet och ökar den processkonsultativa förmågan genom att träna och reflektera i en rad olika situationer, både under kurstid och i uppdrag inom en organisation. När du genomför FLU 1 och FLU 2 erhåller du diplom samt kursbevis i förändringsledning. Läs mer om FLU 2. 

Vad säger tidigare deltagare?

Translate »

Anmälan

Kurs: Praktisk förändringsledning (PFL)
Omfattning: 1 år (20 dagar på kursgård)
Sista anmälningsdag: 1 december 2020 
Start: 25 januari 2021

Anmäl dig tidigt för att säkra plats. Vid eventuell avbokning tar vi emot reservplatser.

2020.12.15: Ansökan är bindande, avhopp därefter debiteras med 50 % av kursavgiften. 2021.01.01: Avhopp senare debiteras med 100 % av kursavgiften.

När du skickat din anmälan får du en anmälningsbekräftelse till din email. Mailet kan hamna i skräpposten. Kontakta oss om du inte hittar den.

Anmälan

Kurs: FLU 1 
Omfattning: 9 kursdagar på internat
Start: November 2020
Obs: Anmälan är bindande efter 1 oktober 2020

När du skickat din anmälan får du en anmälningsbekräftelse till din email. Mailet kan hamna i skräpposten. Kontakta oss om du inte hittar den.

Anmälan

Kurs: FLU 2 
Omfattning: 14 kursdagar på internat
Sista anmälningsdag: 15/11-2020 
Start: 13/1-2021
Obs: Anmälan är bindande från 15/11-2020. 

Man bör vara minst 2 personer från samma organisation i denna utbildning, det är en stor fördel. Minst 12 deltagare i gruppen, max 16.

När du skickat din anmälan får du en anmälningsbekräftelse till din email. Mailet kan hamna i skräpposten. Kontakta oss om du inte hittar den.