Vi erbjuder avancerade utbildningar i förändringsledning och faciliterande ledarskap som involverar och tar tag

Mer än en utbildning - ett minne för livet

Utbildningar i förändringsledning och faciliterande ledarskap

Letar du efter en avancerad utbildningar i förändringsledning som du får användning av i praktiken? Då har du kommit rätt. Vi erbjuder en ettårig utbildning i praktiskt förändringsledning på Gestaltgrund, PFL. Utbildningen är för dig som är redo att ta nästa steg i ditt ledarskap. Under ett år får du prova och utmana dig själv samt uppleva och erfara hur du och gruppen utvecklas. För dig som vill ta ett steg i taget erbjuder vi PFL i två delar (FLU 1 och FLU 2).  Se vårt utbud nedan. 

PFL - Praktisk förändringsledning - avancerad nivå i faciliterande ledarskap på Gestaltgrund

Ett års utvecklande process i att hålla förändring levande i din praktiska vardag. Programmet genomförs i samverkan med Gestaltakademin.
Under PFL året får du kickar, verktyg och insikter om förändringsledning och närvarande faciliterande ledarskap genom att testa, träna och utmana dig själv i en grupp om 16 deltagare. Du får tid att gå på djupet med din egen självinsikt, dina styrkor och fallgropar i en trygg miljö.  
Läs mer om PFL. 

FLU 1 - Personligt ledarskap & förändringsmetodik

FLU 1 ger en grundläggande förståelse för vad som sker i människor och organisationer som verkar i förändring. Under tre kurstillfällen på internat får du träna på metoder för att stödja utveckling i den praktiska vardagen. FLU 1 har ett praktiskt och vardagsnära upplägg där vi lär och skapar erfarenheter genom att göra. Läs mer om FLU 1.

FLU 2 - Påbyggnad med faciliterande ledarskap och praktisk tillämpning

Du har genomgått FLU 1 och vill fördjupa dig och få mer praktisk träning i skarpt läge. Under FLU 2 går vi på djupet och ökar den processkonsultativa förmågan genom att träna och reflektera i en rad olika situationer, både under kurstid och i uppdrag inom en organisation. När du genomför FLU 1 och FLU 2 erhåller du diplom samt kursbevis i förändringsledning. Läs mer om FLU 2. 

Vad säger tidigare deltagare?

Translate »

Anmälan

Kurs: PFL, Praktisk förändringsledning Ht 2024 – Start augusti
Omfattning: 1 år (22 dagar på kursgård samt praktikarbete)
Sista anmälningsdag: 1 juni 2024 = anmälan är bindande
Start: 23 augusti 2024 via Zoom, heldag. Se alla kursdatum på hemsidan. Plats: Frötuna Gård, Uppsala (fantastiskt ställe unikt för vår grupp)

Vid fullbokat (16 platser max) gäller väntelista, först in. 

2023.06.01: Ansökan är bindande, avhopp därefter debiteras med 50 % av kursavgiften.
2024.08.01: Avhopp senare debiteras med 100 % av kursavgiften.

När du skickat din anmälan får du en anmälningsbekräftelse till din email. Mailet kan hamna i skräpposten. Kontakta oss om du inte hittar den. Skicka ett email till: ulf.zwedberg@zp.se

Anmälan

Kurs: FLU 1 
Omfattning: 9 kursdagar på internat + en dag på Zoom
Obs: Anmälan är bindande 30 dagar innan kursstart

När du skickat din anmälan får du en anmälningsbekräftelse till din email. Mailet kan hamna i skräpposten. Kontakta oss om du inte hittar den.

Anmälan

Kurs: FLU 2 
Omfattning: 16 kursdagar på internat

Fördel att vara minst 2 personer från samma organisation i denna utbildning. Antal deltagare 16.

När du skickat din anmälan får du en anmälningsbekräftelse till din email. Mailet kan hamna i skräpposten. Kontakta oss om du inte hittar den.