Björn Ring

Intervju med Björn Ring

Manager Operational Excellence, Machine and Industry segments development at Sandvik Coromant
Utbildning FLU 1 

Se mer av det outtalade

– Under utbildningen ser jag hur jag fungerar, och hur jag kan se saker omkring mig genom min egen reaktion.

– Det gör att numera ser jag mer vad som händer omkring mig! Mina perspektiv har öppnats och jag förstår helheten bättre. På så sätt får jag bättre förmåga att påverka. Det som är outtalat har oftast störst påverkan.

– Det här är en bra utbildning, när du är angelägen och mogen för att öka din förståelse i förändring och förändringsprocesser. Du utvecklar din förmåga att samverka och därigenom att leda andra personer, grupper och organisationer i förändring. Nu känner jag mig bättre förberedd och mer följsam än tidigare.

Utmanande och fokuserat internat

– Jag gillar att utbildningen är utmanande. Resultatet är mycket upp till mig som deltagare. Det blir vad jag gör det till. Internatformatet ger mig tillfälle att kliva ur vardagen och fokusera på mitt lärande.

– Jag sökte mig till utbildningen för att jag ville fylla på mina kunskaper i förändringsprocesser, och för att bättre förstå hur jag själv påverkar i grupper och i organisationen.

– Jag har fått mycket påfyllning av både teori och praktik. Vi får prova på riktigt, både i utbildningsgruppen och i verkliga uppdrag vilket är jätteinspirerande!

Läs fler referenser

"Jag vågar misslyckas mer nu och prova"

Läs om Lars Winges och vad han tycker om vår utbildning

Läs vad fler kunder och gruppdeltagare sagt

Här har vi samlat alla referenser från kunder och gruppdeltagare

Hur kan vi hjälpa dig?

Translate »

Anmälan

Kurs: FLU 
Omfattning: 9 kursdagar på internat + en dag på Zoom
Obs: Anmälan är bindande 30 dagar innan kursstart

När du skickat din anmälan får du en anmälningsbekräftelse till din email. Mailet kan hamna i skräpposten. Kontakta oss om du inte hittar den.