Ingela Högerås

Intervju med Ingela Högerås

Överläkare och förändringsledare, Region Gävleborg
Utbildning PFL

Året med PFL är det som haft särdeles störst impact på mig i mitt yrkesliv.

Värdefullt har varit att få insikter om mig själv, om grupper och om systemen som alla samverkar och påverkar. En djupare förståelse för att vi alla sitter med olika perspektiv  och hur djupt beroende människor är av varandra. Att så mycket hänger på att jag bidrar med att försöka vara så äkta jag kan här och nu. Att genuint lyssna och utforska hur andra tänker. Betydelsefulla faktorer för ledarskap och utvecklingsprocesser. Båda mycket viktiga i mitt jobb. 

För mig har det varit värdefullt att hela utbildningen är upplevelsebaserad. Det går inte att gena och bara ”läsa på”.  Verklig insikt kommer av att hjärta och hjärna, känsla och tanke, möts. Utbildningen ger rikliga möjligheter att öva i kombination med att reflektera. Och att utmanas … 

Om du funderar på att gå PFL – vill du ha en käck färgglad liten verktygslåda för att jobba med förändring då är det här inget för dig. Är du däremot ute efter fördjupade kunskaper på flera plan utifrån att leda i förändring , med dig själv som ett fantastiskt verktyg , då är det här en suverän utbildning.

Läs fler referenser

"Jag vågar misslyckas mer nu och prova"

Läs om Lars Winges och vad han tycker om vår utbildning

Läs vad fler kunder och gruppdeltagare sagt

Här har vi samlat alla referenser från kunder och gruppdeltagare

Läs vad Björn Ring skriver om PFL programmet

Björn Ring jobbar på Sandvik och har gått PFL. Idag ser han mer av det outtalade.

Hur kan vi hjälpa dig?

Translate »

Anmälan

Kurs: FLU 1 
Omfattning: 9 kursdagar på internat + en dag på Zoom
Obs: Anmälan är bindande 30 dagar innan kursstart

När du skickat din anmälan får du en anmälningsbekräftelse till din email. Mailet kan hamna i skräpposten. Kontakta oss om du inte hittar den.